Ons proces:
1. contact opzoeken

Heb je interesse om bij Wingens Haarwerken te komen? Dan is alles terug te brengen naar een eenvoudig antwoord. Laten we een afspraak maken. Door dit vrijblijvend te doen kunnen we je vertrouwd maken met het beste van wat wij te bieden hebben. Op deze manier weet je direct waar je aan toe bent.

Elke afspraak is privé en uiteraard waarborgen we je privacy. Wij begrijpen dat veel mensen niet te koop willen lopen met zijn/haar haarprobleem, weet wel dat je niet alleen bent in je haarprobleem en dat het niets is om je voor te schamen.

Heb je echter vooraf nog vragen dan staat je vraag wellicht tussen de veelgestelde vragen. Zo niet, dan zal een van onze medewerkers contact met u opzoeken om persoonlijk je vragen te beantwoorden.

Afspraak maken    Contact    Veelgestelde vragen

2. Intakegesprek

Het is voor ons van belang te weten wat voor vorm van kaalheid je hebt en aan de hand daarvan bepalen we je oplossing. Tijdens een gratis intakegesprek beantwoorden we je vragen een-op-een en kunnen we op ons gemak toelichten, afhankelijk van uw vorm van kaalheid, wat de beste mogelijkheden zijn en zo tot een zo helder mogelijke oplossing te komen.

We gaan het hebben over je haarkleur, persoonlijke stijl, levensstijl en passen hierop de mogelijkheden, die eigenlijk eindeloos zijn, aan.

Heb je een haarziekte en je komt er voor te staan dat het uit gaat vallen, dan is het uiteraard mogelijk dat dingen versneld geregeld kunnen worden. Heb je vragen over kosten of wil je weten hoeveel je terugkrijgt van je zorgverzekeraar bekijk dan de vergoedingenwijzer.

 

Vergoedingenwijzer

3. kies je stijl

Elk Wingens Haarwerken stuk is ontworpen en wordt aangepast aan jouw unieke stijl, persoonlijkheid en levensstijl, net als je eigen haar. Of het nu wat verse hoogtepunten voor de zomer of donkerder stukken voor de winter, de mogelijkheden zijn eindeloos.

4. speciaal voor jou

Zodra we tot een keuze zijn gekomen en als we het product op voorraad is, duurt het ongeveer 2 dagen om uw bestelling te ontvangen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een haarwerk te reserveren voor maximaal 6 weken. Als het item nabesteld, of speciaal op maat gemaakt moet worden, kan het 6 tot 10 weken na uw eerste consult duren.

5. onderhouden en verzorgen

Als het gaat om skin units, haaraanvullingen of pruiken is onderhoud de sleutel. Bij aanschaf van het haarwerk ontvangt u tips om uw haarwerk in de best mogelijke conditie te houden. Ook bieden wij nazorg als u daar behoefte aan heeft.

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen