Ontdek het beste van Wingens haarwerken
Dames

Vrouwen kunnen in iedere levensfase te maken krijgen met haarverlies en haaruitval. Onze haarsystemen zijn toe te passen bij dunner wordend haar, kale plekken en totale kaalheid.  Niet alleen om je er dagelijks op je best uit te laten zien, maar belangrijker nog dat je hierop kunt vertrouwen. Je mooi te voelen, altijd. Want mooi haar hoort een een luxe te zijn waar iedereen recht op heeft.

Wat kunnen wij voor je betekenen
Draagcomfort, dag en nacht

Onze haarsystemen sluiten naadloos aan op je eigen haar voor optimaal draagcomfort.

Wassen, drogen als je eigen haar

Onze haarsystemen zijn er speciaal voor gemaakt dat je het kunt dragen als je eigen haar. Zo kun je het wassen, drogen, stylen en krullen zonder beperkingen.

Gemaakt op maat

Iedereen is uniek. Wij zorgen ervoor dat iedere vorm van haaruitval en kaalheid absoluut onzichtbaar word. Alle haarsystemen zijn gepersonaliseerd, helemaal aangepast aan jouw wensen.

geen zichtbare haarlijn

Onze systemen fuseren met de hoofdhuid en zijn flinterdun.

Wat anderen zeggen
  • "Na een vrijblijvend intakegesprek kon ik mijn wens om weer meer volume te krijgen opgeven en binnen 2 dagen was mijn uiterlijk compleet veranderd. Ze zijn echt super."

    Christina
Waarom Wingens haarwerken?

Los van de prijs en bijzondere kwaliteit die wij leveren zijn wij bezig met haar en mode. Wij zijn niet klinisch.

Bij ons vind je echte vakmensen die oog hebben voor wat mooi is en wat bij iemand past.

Wij kunnen elk kapsel dat je wenst creëren

Gratis intake

Shop modellen

Kosten?

Je slaagt bij ons altijd binnen de prijs van je zorgverzekeraar, zonder bijbetaling.

Je slaagt bij Wingens haarwerken altijd voor een prijs die je van de zorgverzekeraar terugkrijgt. Dit is voor een synthetische pruik ongeacht de ondergrond, inclusief intake, nazorg, en een uitstekende service. Waarom kom je anders niet eens op de koffie of ga geheel vrijblijvend voor een gratis intakegesprek.

GRATIS INTAKE

Onze salon

Wil jij geïnspireerd worden door de beste haarstylisten in de haarbranche? Waarom neem je dan geen kijkje in onze salon. Wij beschikken over zeer open lichte ruimtes die speciaal zijn ingericht voor jouw privacy.

ONZE SALON

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen