Wingens Haarwerken, opgericht in 1955, staat bekend om het leveren van haaroplossingen van topkwaliteit. Met jarenlange ervaring en expertise is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende haarwerker van echt haar pruiken. Deze pruiken onderscheiden zich door het gebruik van premium materialen, de toepassing van innovatieve technieken en de zorg voor detail.

Voordelen van echt haar pruiken
  • Natuurlijke uitstraling: Een van de grootste voordelen van echt haar pruiken is dat ze een natuurlijke uitstraling hebben. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van echt haar, dat precies hetzelfde aanvoelt en beweegt als natuurlijk haar. Hierdoor wordt het verlies van haar niet meer opgemerkt.
  • Langer meegaand: Echt haar pruiken zijn ook langer meegaand dan pruiken gemaakt van synthetisch haar. Synthetische pruiken kunnen snel slijten en vervormen, waardoor ze er na verloop van tijd niet meer natuurlijk uitzien. Echt haar pruiken, daarentegen, kunnen jarenlang meegaan als ze goed onderhouden worden.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Echt haar pruiken zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen gewassen, geföhnd en gestyled worden zoals natuurlijk haar. Hierdoor kunnen ze altijd er fris en verzorgd uitzien, wat bijdraagt aan het zelfvertrouwen.
  • Veelzijdigheid: Echt haar pruiken zijn ook veelzijdig omdat ze in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn. Of men nu op zoek is naar een lange, golvende pruik of een korte, stijlvolle pruik, er is altijd een echt haar pruik die bij hen past. Hierdoor kunnen ze zich volledig uitdrukken en zich zekerder voelen over hun uiterlijk.
EEN KIJKJE IN ONZE SALON

Open, lichte ruimtes speciaal voor jouw privacy.

Neem een kijkje in onze salon of ga voor een gratis intakegesprek en ontdek zelf wat wij te bieden hebben.

ONZE SALON

echt-haar-pruiken-wingens haarwerken-model

Optimale zekerheid en comfort

Omdat je recht hebt op mooi haar en het beste wat wij te bieden hebben.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat anderen zeggen
  • "Na een vrijblijvend intakegesprek kon ik mijn wens om weer meer volume te krijgen opgeven en binnen 2 dagen was mijn uiterlijk compleet veranderd. Ze zijn echt super."

    Christina
het mooiste haar
echt-haar-pruiken-wingens haarwerken-model echt haar

Onze echt haar pruiken zijn de oplossing voor vrouwen die kaalheid ondervinden door omstandigheden of voor vrouwen die snel en makkelijk van kleur en lengte willen veranderen of . Ze zijn een combinatie van kwaliteit menselijk haar, geavanceerde productietechnieken en aandacht voor comfort en duurzaamheid. Het haar zal zacht en glanzend zijn, met een natuurlijke beweging en textuur.

Wij kunnen elk model creëren dat je wilt  waardoor u de perfecte match kunnen vinden voor uw specifieke behoeften en persoonlijkheid. Bovendien zal de pruik comfortabel zijn om te dragen en lange tijd meegaan, zodat u zich zelfverzekerd kunt voelen tijdens het dragen.

MEER INFORMATIE
NOG VRAGEN?

Benieuwd naar onze echt haar pruiken? Of wilt u meer informatie?

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen