haarwerk voor mannen: verander je uiterlijk en vertrouwen met slechts één bezoek.

Veel mannen ondervinden haarverlies en haaruitval, een veelvoorkomend probleem met diverse oorzaken zoals erfelijkheid, hormonale veranderingen, stress, emotionele trauma, ziekte, leefstijl en voeding, medicatie en chemotherapie. Gelukkig biedt Wingens haarwerken een innovatief oplossing voor al je haarproblemen. verander je uiterlijk en vertrouwen met slechts één bezoek. Onze oplossing garandeert niet alleen een prachtige uitstraling dagelijks, maar ook betrouwbaarheid en zelfvertrouwen.

geniet van het beste van wingens haarwerken
geen zichtbare haarlijn

Met onze extreem dunne kunstmatige ondergrond, creëren we een product dat de hoofdhuid laat ademen.  Dit zorgt voor perfect comfort en een natuurlijk gevoel.

Direct leverbaar

Met onze direct beschikbare haar systemen, verbeteren we jouw uiterlijk en maken we kale plekken en terugtrekkende haarlijnen volledig onzichtbaar, ongeacht hun grootte.

Draagcomfort, dag en nacht

Met onze haarsystemen, die altijd passen bij jouw look, wordt het leven weer aantrekkelijk. Of je nu op het werk bent, in bed, in het dagelijks leven of aan het sporten, onze haarsystemen zijn altijd een perfecte match.

Wassen als je eigen haar

Met de juiste haarverzorgingsproducten, is het wassen, föhnen en stylen van je haarwerk eenvoudig en gemakkelijk.

Wat anderen zeggen
  • "Na een vrijblijvend intakegesprek kon ik mijn wens om weer meer volume te krijgen opgeven en binnen 2 dagen was mijn uiterlijk compleet veranderd. Ze zijn echt super."

    Christina
Bescherm en Stimuleer Je Haargroei: Tips en Tricks
  • Leef een gezonde levensstijl: Blijf actief en eet voeding rijk aan vitaminen en mineralen.
  • Behandel je haar zorgvuldig: Vermijd beschadigende haarstijlen, overmatige hitte en chemische behandelingen.

Verlies van 50-120 haren per dag is normaal. Als je meer haar verliest, kale plekken op je hoofd krijgt of een dunner haar hebt, raadpleeg dan een arts of dermatoloog voor een behandelplan. Voel je je onzeker of ongelukkig door haaruitval, overleg dan ook met een arts voor hulp. Het verlies van haar door veroudering is geen reden om naar de huisarts te gaan.

Meer informatie
Vragen, of interesse in een adviesgesprek haarwerk
Neem met ons contact op voor meer informatie.