What’s your story? dames

Om het taboe op kaalheid meer en meer te doorbreken hebben we aan een aantal vrouwen gevraagd om openlijk over hun haarprobleem en de oplossing hiervan te praten. Het gevolg is reeks aan inspiratie verhalen die vrouwen hopelijk eveneens over de streep trekt, want kaal zijn is een keuze waar je niet voor hoeft te kiezen. What’s your story?

OVER DUNNER WORDEND HAAR:

JULIE, 28 JAAR

“mijn droom is uitgekomen, actief zijn en er goed bij uitzien.”

LEES VERDER

CHRISTINA, 56

Met het ouder worden is mijn haar steeds dunner geworden en met name rond mijn voorhoofd valt dit op. Mijn oplossing is best simpel.

LEES VERDER

CHRISTINA, 56

Ik loop al een tijd rond met steeds maar dunner wordend haar. Na verloop van tijd was het echt niet meer te houden.

LEES VERDER

OVER ALOPECIA EN KAALHEID:

SUSANNE K, 28 JAAR

Ik heb last van alopecia, een haarverlies ziekte en eerlijk is eerlijk, het accepteren hiervan was een behoorlijke opgave. Via via kwam ik in contact met de systemen van Wingens Haarwerken en de oplossing die ze me aanboden was simpel.

LEES VERDER

OVER TOTALE KAALHEID:

Ik kan mijn haar dragen zoals ik dat wil. Volkomen normaal en zorgeloos.

LEES VERDER

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen
Laatste nieuws