Het idee is simpel

Teruggeven waar de natuur zijn verantwoordelijkheid heeft achtergelaten. Vanuit die basisgedachte is Wingens Haarwerken ontstaan en iets mooiers is er voor ons ook niet. Een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 60 jaar de haren van mensen doet en waarbij dagelijks mensen onwijs blij gemaakt worden met hun haar.

“Wij zien mensen weer stralen en zelfvertrouwen krijgen. Het is een onbeschrijflijk gevoel, iets waar wij meer dan trots op zijn.”

Vanuit onze passie én professie volgen wij alle ontwikkelingen en blijft geen haartrend onopgemerkt. Bij Wingens Haarwerken vind je geen klinische omgeving maar echte kappers en kapsters die dagelijks met hun vak bezig zijn. Uiteindelijk blijft wel úw specifieke vraag voor ons leidend. Wij vinden namelijk dat mooi haar een luxe hoort te zijn waar iedereen recht op heeft. Een haarprobleem staat dat dan ook niet in de weg.

Inspiratie vanuit mensen

Wij houden van alles op haargebied en delen dat graag met je. Daarbij laten we je graag uit de eerste hand genieten van het beste wat Wingens Haarwerken te bieden heeft.

Wij zijn nieuwsgierig en willen continu vernieuwen en ontdekken. Uit passie en enthousiasme. Wij zijn daarom altijd gefocust op nieuwe trends, op de seizoenen en de ontwikkelingen in de markt.

Mensen met passie

Onze mensen bepalen het succes. Zij vormen de grootste kracht van ons bedrijf en geven het voor u een gezicht. Dat maakt Wingens Haarwerken tot een plek waar u zich thuis voelt. Een bijzondere plek gelegen tegenover het monumentale Jan Cunen museum waarin we met grote deskundigheid ons moeiteloos meten met de besten in de haarbranche.

Een passie voor haar, dat is onze drijfveer. Onze mensen dragen deze gedrevenheid, dit enthousiasme iedere dag opnieuw uit.

Wij staan voor u klaar

 

Onze mensen staan voor u klaar. Zo helpen we u niet alleen tot het vinden van een passende oplossing voor uw haarprobleem maar begeleiden wij je op je reis naar een beter jij. Zo bieden we opties op maat die passen bij jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

Zo helpen wij je graag op weg naar het vinden van een look die past bij jouw persoonlijke stijl .

Dagelijks maken wij mensen blij en geven wij u de mogelijkheid te kiezen voor een betrouwbare partner met belangrijke vaste waarden waarop u kunt bouwen en vertrouwen.

 

Sociaal ondernemen

Bij Wingens Haarwerken geloven we in mensen en een beter leven. Niet voor niets dat we daarom ook oproepen om het taboe op kaalheid te doorbreken.

Daarbij is het is mooi dat we als zakenvriend van kwf en de alopecia vereniging rechtstreeks een bijdrage kunnen geven aan onderzoek om ons doel te realiseren: Minder haarziektes, minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Help ook mee!

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen