ONTDEK HET BESTE VAN WINGENS HAARWERKEN

“Het heeft me 2 belangrijke dingen teruggegeven: mijn oude gevoel van zelfvertrouwen en een aantrekkelijkere houding tegenover het leven.” -Oliver

Doorbreek het taboe op dunner wordend haar, haaruitval en mannelijke kaalheid bij Wingens Haarwerken en neem de eerste stap naar een nieuwe jij.

Draagcomfort

OptiSkin sluit zo goed aan bij je hoofd als een contactlens past bij je ogen. Je kunt het haar stylen zoals je wilt. Stoer of naar achteren gekamd. Kort, modern of een traditionele zijscheiding en individueel zelf gecreëerde stijlen.

OptiSkin laat je terugwijkende haargrens onmiddellijk verdwijnen. Het wordt onzichtbaar en het effect ziet er volkomen natuurlijk uit!

Size en shape op maat

Met OptiSkin is er einde gekomen aan het gevecht om de laatste haren; een eind aan de narigheid, veroorzaakt door een terugwijkende haargrens en kale plekken. Neem de eerste stap in de richting van de nieuwe jij met meer zelfvertrouwen. Geen weken wachten maar onmiddellijk succes.

Was en droog het als je eigen haar

Permanente verbinding

 Het resultaat: het OptiSkin membraan. Een indrukwekkende visuele fusie van huid en OptiSkin. Waarbij geen operatie nodig is. OptiSkin biedt een compleet nieuwe mogelijkheid tot het corrigeren van plaatsen waar de haargroei weg is. Het vernieuwt wat de natuur van je afpakte: je haar! Omdat OptiSkin altijd werkt. Op elk kaal stuk.

4-6 weken dragen

OptiSkin is anders! Het maakt meer van je eigen haar. OptiSkin is een haarsysteem dat “groeit”. En jij beslist hoe lang het haar behoort te zijn. Wanneer je het haarsysteem elke 4-6 weken verandert is ook de lengte van je eigen haar anders. Dus je kunt het natuurlijke patroon van je eigen haargroei van 1-2 cm perfect kopiëren.

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen