Een strakke look

Ik ben gegaan voor een strakke look. Wie had dat gedacht. Van geen haar op m’n hoofd, naar weer een volle haarbos. Ik kan kiezen wat voor kapsel ik wil en het lijkt helemaal echt. Een flinterdun systeem maakt het verschil en het mooie is dat ik er niets van voel of merk.

“Met OptiSkin is er einde gekomen aan het gevecht om de laatste haren; een eind aan de narigheid, veroorzaakt door een terugwijkende haargrens en kale plekken.”

Wassen, drogen als mijn eigen haar

Ik kan mijn haar wassen, drogen en stylen als ik wil. Hoefde ook geen weken te wachten en had onmiddellijk succes. Na een vrijblijvend intakegesprek was ik verkocht en binnen 2 dagen was mijn uiterlijk compleet veranderd. Best bijzonder dat zoiets simpels zo’n impact op mijn leven heeft.

Mijn haar groeit mee

Opti-skin heeft me ook de mogelijkheid gegeven om van kapsel te veranderen. Mijn eigen haar groeit en het systeem groeit mee.
Ik kan iedere 4 tot 6 weken iets nieuws proberen. En dat geeft me veel vrijheid.

bekijk ook
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen