Veel mensen raken door bijvoorbeeld erfelijkheid, alopecia totatlis of de behandeling van kanker al hun haar kwijt. Wanneer er sprake is van totale kaalheid, voelen veel mensen zich niet volledig op hun gemak. Ze hebben het idee dat ze worden nagekeken en aangestaard. In dergelijke gevallen kan een pruik een goede uitkomst zijn. Tegenwoordig zijn deze van perfecte kwaliteit en niet van echt haar te onderscheiden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij Wingens Haarwerken helpen we al meer dan 60 jaar mensen met haarproblemen. Bij ons vind je geen klinische omgeving maar echte kappers en kapsters die dagelijks met onwijs veel passie met hun vak bezig zijn. Wij vinden het belangrijk dat mooi haar een luxe hoort te zijn waar iedereen recht op heeft. Een haarprobleem staat dat dan ook niet in de weg en kaalheid is hierbij een keuze.

Soorten haarwerk

Wij vinden het belangrijk dat voordat je tot een keuze komt, een goede indruk krijgt van de verschillende materialen die beschikbaar zijn. Alleen op deze manier kun je een goede keuze maken en zo tot een zo helder mogelijke oplossing komen.

  • Synthetisch haar
  • Echt haar

Synthetisch haar Als je het haar goed onderhoudt, is het niet van echt haar te onderscheiden. Het is erg eenvoudig in onderhoud en snel te leveren.

Echt haar Als haar professional adviseren wij echt haar om de simpele reden dat niets zo mooi is als echt haar.

Draagcomfort ongeacht de omstandigheden

“Wanneer ik mijn haarwerk draag voel ik mijn vrouwelijke aantrekkingskracht. Het haar past me goed en de geavanceerde technieken zorgen ervoor dat ik alle activiteiten kan doen die ik wil.”

Zwemmen, sporten of sauna. Het is een ingenieus kleefsysteem voor elke activiteit.

WIJ KOMEN OOK AAN HUIS

Uiteraard komt Wingens Haarwerken aan huis. Wij willen er voor iedereen zijn, of u nu moeilijk te been, ziek bent of gewoonweg ondersteuning nodig heeft op haargebied. Wij bieden u  graag de hulp die u nodig heeft.

Kosten?

Je slaagt bij ons nagenoeg altijd binnen de prijs van je zorgverzekeraar, zonder bijbetaling.

Je slaagt bij Wingens haarwerken altijd voor een prijs die je van de zorgverzekeraar terugkrijgt. Dit is voor een synthetische pruik ongeacht de ondergrond, inclusief intake, nazorg, en een uitstekende service. Waarom kom je anders niet eens op de koffie of ga geheel vrijblijvend voor een gratis intakegesprek.

Gratis intake

De beste service en nazorg
  • "Na een vrijblijvend intakegesprek kon ik mijn wens om weer meer volume te krijgen opgeven en binnen 2 dagen was mijn uiterlijk compleet veranderd. Ze zijn echt super."

    Christina
Lees ook

Graag nodigen wij je uit om een kijkje te komen nemen in onze salon.
Wij beschikken over zeer open lichte ruimtes die speciaal zijn gemaakt voor jouw privacy. Neem anders eens een kijkje in onze salon.

ONZE SALON

MAAK EEN AFSPRAAK

Optimale zekerheid en comfort

Omdat je recht hebt op mooi haar en het beste wat wij te bieden hebben Lees verder

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen