Dit is mijn verhaal
Marie, 64 jaar

Ik loop al een tijd rond met steeds maar dunner wordend haar. Na verloop van tijd was het echt niet meer te houden. Ik schaamde me en met name rond mijn voorhoofd was het het ergst. Hopeloos werd ik ervan zoekende naar een oplossing.

“Ik voelde me niet meer comfortabel.”

Nu was het voor mij zo dat een pruik niet echt nodig was en extensions ook niet, want mijn probleem is niet de haarlengte. Ik heb er niet voor gekozen om dunner haar te krijgen.

Meer volume

Gelukkig heb ik na vrijblijvend intakegesprek samen met mijn haarstyliste een oplossing kunnen vinden voor mijn haarprobleem en het voelt fantastisch. Mijn schaamte is weg en vol trots durf ik weer de weg op mijn lieve kleindochter.

Het systeem dat ik nu heb heeft mijn haar weer volume gegeven en daarbij mijn zelfvertrouwen. Ik ben optimistischer voor het leven en deze oplossing is in één woord geweldig.

Gratis intake

Meer stijl

Details maken het verschil. Dat is mij nu wel duidelijk. Ik heb mij laten inspireren en mijn angst achter me gelaten. Ik laat me niet meer tegenhouden, dit is mijn overwinning en er zullen er vast meer volgen!

Nieuwsgierig geworden naar de oplossing van Marie? 

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze salon

Wil jij net als Marie geïnspireerd worden door de beste haarstylisten in de haarbranche? Waarom neem je dan geen kijkje in onze salon.
Wij beschikken over zeer open lichte ruimtes die speciaal zijn ingericht voor jouw privacy.

ONZE SALON

Lees ook onze verhalen
Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen