Dit is mijn verhaal

Hardlopen is een moment van de dag, die helemaal van mij en mij alleen is. Ik hou van de vrijheid van het zijn in de natuur, regen of zonneschijn, het luisteren naar een podcast of gesproken boek, verdwalen in mijn eigen hoofd, en gewoon gaan.

“Ik voel geen verschil”

Ik heb me dan ook afgevraagd hoe mijn haartoevoeging zou aanvoelen als ik zou gaan hardlopen of zwemmen. Tijdens het zweten of als ik een douche zou nemen. Het antwoord is dat ik geen verschil voel. Het is een verademing.

Maak een afspraak

Optimale vrijheid

Onze salon

Wil jij net als Julie geïnspireerd worden door de beste haarstylisten in de haarbranche? Waarom neem je dan geen kijkje in onze salon.Wij beschikken over zeer open lichte ruimtes die speciaal zijn ingericht voor jouw privacy.

ONZE SALON    Maak een afspraak

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen