Dit is mijn verhaal
Christina, 56 jaar

Met het ouder worden is mijn haar steeds dunner geworden en met name rond mijn voorhoofd valt dit op.

“ik voelde mij niet meer comfortabel.”

De afgelopen jaren heb ik het nodige geprobeerd om mijn haar voller te laten lijken. Het in laagjes laten knippen: geen succes. Extensions: geen succes. Dure volume haar producten: geen succes. Het leek erop dat ik maar gewoon moest accepteren dat ik heel dun haar heb maar diep van binnen voelde ik mij allang niet meer comfortabel.

Meer volume

Na een vrijblijvend intakegesprek kon ik mijn wens om weer meer volume te krijgen opgeven en binnen 2 dagen was mijn uiterlijk compleet veranderd. Best bijzonder dat zoiets simpels zo’n impact op mijn leven heeft.

Gratis intake

Meer stijl

Ik voel me geweldig wanneer ik uit ga en ik kan zonder moeite een volle bos haar creëren voor speciale gelegenheden.

Ik voel me jonger, vrouwelijker, aantrekkelijker. Al met al ben ik een gelukkiger mens.

Nieuwsgierig geworden naar de oplossing van Christina? 

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze salon

Wil jij net als Christina geïnspireerd worden? Waarom neem je dan geen kijkje in onze salon. Wij beschikken over zeer mooie ruimtes die speciaal zijn ingericht voor jouw privacy.

ONZE SALON

Lees ook

haaruitval en niet meer durven sporten? Onzin!

Lees verder  Gratis intake

Een compleet nieuwe kijk op mijn leven

LEES MIJN VERHAAL MAAK EEN AFSPRAAK

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen