Haarverlies tijdens of na de zwangerschap

Vrouwen kunnen tijdens of na de zwangerschap veel haar verliezen. Ongemerkt kunnen stress en spanning de veroorzakers van het haarverlies zijn. Haarverlies na de zwangerschap kan direct of na een aantal maanden na de bevalling voorkomen. Na de bevalling neemt de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam weer af en zoeken mannelijke en vrouwelijke hormonen naar een goede balans. Dit betekent ook dat de levenslengte van de haren weer normaliseert. Had je tijdens je zwangerschap een mooie, volle bos dan zal er nu waarschijnlijk wat extra haarverlies plaatsvinden. Verloor je juist wat meer haar, dan zal de haaruitval nu minder worden.

Mocht er extreme haaruitval plaatsvinden of kale plekken ontstaan dan kunnen wij u met de volgende oplossingen helpen:

beginnende haaruitval

Onze Cerafill Lijn van Redken verminderd haaruitval en stimuleert het groeien van het haar. Deze producten zijn geschikt voor beginnende haaruitval.

Informatie over Cerafill

MAAK EEN AFSPRAAK

gevorderde haaruitval

Vrouwen kunnen in iedere levensfase te maken krijgen met haarverlies en haaruitval. Onze haarsystemen zijn toe te passen bij dunner wordend haar, kale plekken en totale kaalheid.  Niet alleen om je er dagelijks op je best uit te laten zien, maar belangrijker nog dat je hierop kunt vertrouwen, altijd.

Dames

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer informatie
Nog vragen?
Neem met ons contact op voor meer informatie.
Contact opnemen